Mobilklip pályázat terézvárosi diákoknak

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Wikipédia)

A Terézvárosi Kulturális Közhaszú Nonprofit Zrt. (vagyis az önkormányzat) mobilklip pályázatot hirdet Terézvárosban lakó illetve tanuló diákok számára. A kiírók olyan, mobiltelefonnal készült, maximum 45 másodperces munkák beérkezését várják, amik bemutatják a kerület szépségét, érdekességét, izgalmát a fiatalok szemével, szereplésével.

A beküldési határidő április 30-a, Terézvárosban lakó/tanuló, 7-13. évfolyamos diákokból álló négyfős csapatok készíthetik a klipeket. Az első helyezett pedig lehetőséget kap k professzionális stábbal és technikával elkészíteni a maximum 5 perces kisfilmjüket - írta az önkormányzati oldal. A pályázathoz minden információ és dokumentum a hivatal oldalán érhető el. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek