Itt az új felsőoktatási ösztöndíj a kerülettől

Oszd meg másokkal!

Az önkormányzat felsőoktatási ösztöndíjpályázatot hirdetett. Jelentkezhetnek azok a kerületi lakosok, akik felsőoktatásban tanulnak, és a pályázat benyújtását megelőző félévben elérték a 3,5-ös tanulmányi átlagot, és családjukban az egy főre eső havi jövedelem nem haladja meg a 128.250 forintot, és szociálisan rászoruló. Ez akkor áll fenn, ha a jelentkező:

  • árva vagy félárva,
  • tartósan beteg, vagy súlyosan fogyatékos, vagy akinek a családjában tartósan beteg vagy súlyosan fogyatékos személy él, és rá való tekintettel magasabb összegű családi pótlékot folyósítanak,
  • a szülője munkanélküli vagy nyugdíjas,
  • kiskorú gyermekét saját háztartásában neveli,
  • a családjában legalább két kiskorú gyermekről gondoskodnak.
A pályázat benyújtásának határideje: 2018. február 28., a beérkezett pályázatokat március 31-éig bírálják el. Az ösztöndíj 25 majdani nyertese a következő félévben  március 1-jétől augusztus 31-éig havi 35 ezer forintot kap.
 
A részletekről az önkormányzati honlapon olvashattok bővebben, a pályázati adatlapokat is innen tölthetitek le.
 
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek