Az ellenzék közös jelöltje Soproni Tamás lesz a polgármester-választáson Terézvárosban

Oszd meg másokkal!

Desktop
Soproni Tamás (forrás: Wikipédia)
Budapest legtöbb kerületében közös jelölteket indít az MSZP, a Párbeszéd, a DK és a Momentum - mondta Molnár Zsolt, az MSZP elnöke.

Terézvárosban a Momentum állít jelöltet, Soproni Tamás mögé áll majd be a négy párt. 

A megállapodás szerint az MSZP a következőket jelöli: a II. kerületben Őrsi Gergelyt, a III. kerületben Kiss Lászlót, az V. kerületben Tüttő Katát, a X. kerületben Somlyódi Csabát, a XIII. kerületben Tóth József jelenlegi polgármestert, a XIV. kerületben Horváth Csabát, a XVIII. kerületben Szaniszló Sándort, a XIX. kerületben Gajda Péter polgármestert, a XX. kerületben Szabados Ákost, Csepelen Takács Mónikát.

A DK hat kerületet kapott, a VII. kerületben Niedermüller Péter, a XI. kerületben László Imre, a XII. kerületben Élő Norbert, a XV. kerületben Németh Angéla jelenlegi polgármester, a XVI. kerületben Nemes Gábor, a XVII. kerületben pedig Gy. Németh Erzsébet indul majd.

A Párbeszéd két kerületben állít jelöltet, az I. kerületben Váradiné Naszályi Mártát, a IX. kerületben viszont még nincs végleges döntés arról, hogy ki induljon.

A Momentum VI. kerületen kívül a IV. kerületben Déri Tibort, a XXII. kerületben Havasi Gábort javasolja közös jelöltnek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?