Erről döntöttek a testületi ülésen

Oszd meg másokkal!

(forrás: terezvaros.hu)

A kerület képviselő-testülete október 26-án tartott ülést, szavaztak például a jövő évi kerületi adókról, a leégett Andrássy út 83-85. önkormányzati részének eladásáról. 

  • A jövő évi kerületi építményadót 750 forint/négyzetméterben maximalizálták azoknál a lakásoknál, amiket életvitelszerűen lakásként használnak, de a lakásban bejelentett székhely, telephely, fióktelep is működik.
  • Ingyenes lesz a rotavírus elleni oltás.
  • A 2014-ben kiégett Kodály köröndi ház, az Andrássy út 83-85.-ben lévő önkormányzati ingatlanok eladók.
  • 2018. január elsejétől interneten keresztül is lehet majd intézni a kerületi adóügyeket. A kerület vezetése olyan rendszert tervez, ahol az ügyfelek napi szinten láthatják adóegyenlegüket, a fizetést otthonról egy gombnyomással indíthatják banki felületen keresztül. Az elektronikus ügyintézés bevezetése amúgy jövő év elejétől jogszabályi kötelezettség.

 

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek