Szoptatós anyák lepték el a McDonald'sot a Nyugatinál

Desktop
Szoptatós flashmobbal tiltakozott tegnap számos kismama az ellen, hogy szerdán kiküldtek az étteremből egy szoptató nőt. A McDonald's szerint a biztonsági őr saját hatáskörben fontoskodott, éttermeikben semmi nem tiltja a szoptatást. 
 
Az anyák akciója teljesen zavartalanul zajlott, sem az étterem dolgozói, sem a vendégek nem tettek ellenvetést, de még csak nem is bámulták a szokatlan látványt, 
 
A flashmobbal a nők az ellen tiltakoztak, hogy szerdán az étterem egyik biztonsági őre kitessékelt egy anyát négy hónapos gyerekével együtt a McDonald'sból. Ez itt "nem elfogadott tevékenység" – mondta állítólag az anyának, miután főnökével konzultált. 
 
 
A cég közleménye szerint a külső vállalkozás alkalmazásában álló őr csak fontoskodott, s azt ígérték, kivizsgálják az ügyet.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek