Szombat délután véradással segíthetsz

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Magyar Vöröskereszt november 10-én, szombatovéradásra várja a terézvárosiakat dél és este 6 között a WestEndbe. Kérik, hogy minden véradó vigye magával személyi igazolványát (vagy valamely más fényképes igazolványát, például jogosítványt vagy útlevelet), lakcímkártyát,  Tajkártyát és ha van, akkor pedig a véradó igazolványát.

Véradás előtt tanácsos mindenképp enni, inni, akkor is, ha a véradás után a véradók mindig kapnak egy kis ételt, italt. A Magyar Vöröskereszt 1939 óta vesz részt a véradás szervezésében. A biztonságos hazai vérellátáshoz évente 430 ezer egység vérre van szükség, évente több mint félmillió önkéntes véradományára számítanak a gyógyulásra váró betegek.

A szervezők minél több véradót várnak, mindenki mehet, aki 3 hónapon belül nem adott vért, minden vércsoportra szükség van. Ha tudtok, menjetek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek