Fontos! Ismeretlen halott férfi azonosításában kér segítséget a rendőrség

Oszd meg másokkal!

Desktop
Személyes tárgyak (forrás: police.hu)

Holtan találtak egy ismeretlen férfit az egyik terézvárosi téren még április 1-jén. Irat nem volt nála, egyelőre nem tudták azonosítani. 

A férfi körülbelül 30 - 35 éves, 186 cm magas, sovány testalkatú. Különös ismertetőjegye a homloka bal oldalán lévő fél centiméteres heg. Az elhunyt a csuklóján egy szegecsekkel kivert fekete bőr karkötőt, a nyakában egy fekete műanyag gyöngyökből kialakított nyakláncot, jobb kezének gyűrűs ujján egy szürke fémből készült karikagyűrűt viselt, zsebében egy fekete bőr kulcstartón 2 darab lakatkulcs és egy kis lakat volt.

  (forrás: police.hu)

A rendőrök azt kérik, hogy ha bármit tudtok az illetőről, hívjátok őket - erre tökéletes a 107-es vagy a 112-es segélyhívó.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek