Magadért Drogmentességet Védő Alapítvány

1067 Budapest, Eötvös u. 19. | +36-1-269-0857, +36-70-418-3506 | http://www.magadert.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Magadért Drogmentességet Védő Alapítványt, „A HELY”-et 1998-ban hozta létre egy házaspár dr. Csernus Imre pszichiáter szakmai vezetésével.

Az alapítók felismerték, hogy a függőknek és a hozzátartozóknak szükségük van egy támogató közösségre, ahol tudnak foglalkozni önmagukkal, ahol megértik őket/egymást. A rendszerszemléletű megközelítés értelmében hisszük és tapasztaljuk, hogy bármilyen függőség, szenvedélybetegség nem kizárólag a szert/viselkedést használó egyedüli problémája. Az esetek jelentős részében a család, a barátok, az iskolai/munka környezet, a helyi közösség meghatározó szerepet tölt be a drogfogyasztás kialakulásában éppúgy, mint a szerhasználat fennmaradásában, illetve a felépülési folyamatban. Ezért törekszünk a „drogos játszma” minél több szereplőjét bevonni az Alapítvány munkájába.

Nyitvatartás:

Programok függvényében.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek