Dr. Áfra Gergely Barnabás fogorvos

1064 Budapest, Izabella u. 62-64. | +36-30-820-3451

Oszd meg másokkal!

Desktop

Fogászat Hétvégén - Dr. Áfra Gergely Barnabás fogorvos magánrendelése.

Dr. Áfra Gergely Barnabásnak hívnak, 2013-ban végeztem fogorvosként a Pécsi Tudományegyetemen. Fontos számomra a folyamatos fejlődés, ezért mindig naprakész vagyok, a legújabb technológiákat és anyagokat használom, hogy rendelésemre bizalommal érkezzenek, és maximális elégedettséggel fűtve távozzanak. 

Hiszem, hogy minden páciensem egyedi bánásmódot és kezelést kíván meg, ezért elsődleges szempontom a professzionális tervezés, melyre nagy hangsúlyt fektetek, emellett a megfelelő kommunikáció, mely mindenki számára érthető, így lehetőség van személyre szabott módon a legoptimálisabb kezelést kiválasztani.  

Mindezeken felül nagy prioritást élvez számomra a fogorvosi székben általánosan fennálló szorongások, félelmek oldása és pozitív élménnyé formálása.

Nyitvatartás:

Vasárnap08.00 – 20.00
Előzetes telefonos bejelentkezés alapján!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Ducsai Dénes
Telefon:+36-30-820-3451
Email:fogaszathetvegen@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/fogaszathetvegen
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek